ONTDEK ONS
AANBOD HAND-
BESCHERMING

MM-Safety specialiseert zich voornamelijk in handbescherming. Met exclusieve merken als ATG, PSP en OX-ON in het aanbod, garandeert MM-Safety de beste werkhandschoenen op de markt, voor de meest uiteenlopende toepassingen en sectoren. Ook bij handbescherming ligt de focus van MM-Safety en de partnermerken op veiligheid, comfort en kwaliteit.

Wenst u een assortiment handschoenen samen te stellen op maat van uw zaak? Reken op MM-Safety voor een persoonlijke aanpak, uitgebreide vakkennis en professionele meerwaarde.

Ontdek onze exclusieve merken

MM-Safety geniet het exclusieve verdeelrecht in de Benelux voor de ATG-handschoenenlijn. ATG focust op innovatie en wetenschappelijk onderzoek om veiligheid en comfort met elkaar te verzoenen.
MM-Safety is de exclusieve distributeur van SW-Gloves in de Benelux. SW safety produceert biologisch afbreekbare wegwerphandschoenen en onderscheidt zich door middel van innovatieve en duurzame technologieën.
OX-ON is een Deens bedrijf met focus op kwaliteit, innovatie, veiligheid en design. Met maar liefst 200 verschillende handschoensoorten in het assortiment, vindt u bij OX-ON de ideale handschoen voor elk werk.

Ontdek onze andere productcategorieën

Download
onze catalogus
 

Benieuwd welke handschoenen het beste zijn voor uw assortiment?