ONTDEK ONS
AANBOD HAND-
BESCHERMING

MM-Safety specialiseert zich voornamelijk in handbescherming. Met exclusieve merken als ATG, PSP en OX-ON in het aanbod, garandeert MM-Safety de beste werkhandschoenen op de markt, voor de meest uiteenlopende toepassingen en sectoren. Ook bij handbescherming ligt de focus van MM-Safety en de partnermerken op veiligheid, comfort en kwaliteit.

Wenst u een assortiment handschoenen samen te stellen op maat van uw zaak? Reken op MM-Safety voor een persoonlijke aanpak, uitgebreide vakkennis en professionele meerwaarde.

Ontdek onze exclusieve merken

MM-Safety geniet het exclusieve verdeelrecht in de Benelux voor de ATG-handschoenenlijn. ATG focust op innovatie en wetenschappelijk onderzoek om veiligheid en comfort met elkaar te verzoenen.
MM-Safety is de exclusieve distributeur van SW-Gloves in de Benelux. SW safety produceert biologisch afbreekbare wegwerphandschoenen en onderscheidt zich door middel van innovatieve en duurzame technologieën.
Met meer dan 100 jaar ervaring kunnen we de werkhandschoenen van PSP rekenen bij de beste op de markt. PSP staat gekend om hoog draagcomfort, uitstekende kwaliteit en de veiligheidsgarantie.
OX-ON is een Deens bedrijf met focus op kwaliteit, innovatie, veiligheid en design. Met maar liefst 200 verschillende handschoensoorten in het assortiment, vindt u bij OX-ON de ideale handschoen voor elk werk.

Ontdek onze andere productcategorieën

Download
onze catalogus
 

Benieuwd welke handschoenen het beste zijn voor uw assortiment?